Karriere

Dolgozzon velünk

A Mobilcom Impex Srl. több mint 20 éve ad biztos munkahelyet és nyújt szakmai fejlődési lehetőséget munkatársainak. Közel 130 munkavállalónkkal jelentős foglalkoztatóként vagyunk jelen Udvarhelyszéken. A hazai és régiós viszonylatban is magas színvonalú technológiák alkalmazásával törekszünk a hatékony működésre és termékeink minőségének kiválóságára. Mindezek mellett egyik legfontosabb értékünk hosszú távon az ember.

A Mobilcom Impex Srl. a munka világában is céljául tűzte ki a fenntarthatóságot és eredményességet. Folyamatosan keressük a legjobb faipari szakembereket, pályakezdőket és azokat, akik szívesen lennének részesei sikereinknek!

Belső képzési programjainkkal biztosítjuk a szakma megtanulásának lehetőségét motivált és elkötelezett munkatársaink részére.

Hogyan lehet jelentkezni hozzánk

Aktuális álláshirdetéseink weboldalunkon vagy a Facebookon is megtalálhatóak. A jó szakemberek és a dolgozni akaró, munkájukra igényes emberek jelentkezését mindig szívesen fogadjuk.

Telephelyünkön akár személyesen, akár az office@mobilcomimpex.ro címre elküldött önéletrajzzal, akár az itt található űrlapon is jelentkezhet hozzánk!

Online jelentkezés

A „Jelentkezem” gombra történő kattintással elküldheti nekünk jelentkezését!

Kérjük, pontosan adja meg a kért adatokat!