oportunități de muncă sigure

LUCRAȚI CU NOI

Carieră

Mobilcom Impex Srl oferă oportunități de muncă sigure de mai bine de 25 de ani și oferă posibilități de dezvoltare profesională angajaților săi. Având aproape 130 de angajați, suntem angajatori semnificativi în regiunea Odorhei.

Ne străduim să asigurăm funcționare eficientă și excelență în calitatea produselor noastre prin aplicarea tehnologiilor de înaltă calitate, atât pe plan național, cât și pe plan regional. Una  dintre valorile noastre cele mai importante pe termen lung este omul.

Mobilcom Impex Srl vizează, de asemenea, sustenabilitatea și eficiența în lumea muncii. Căutăm în permanență cei mai buni profesioniști din industria lemnului, cei care sunt la începutul carierei și cei care ar dori să facă parte din echipa noastră de succes!

Prin intermediul trainingurilor noastre interne, oferim angajaților noștri posibilitatea de a avansa pe plan profesional.

Cum puteți aplica

Anunțurile noastre curente de locuri de muncă pot fi găsite pe site-ul nostru sau pe Facebook. Aplicările profesioniștilor  și a persoanelor pretențioase, care doresc să muncească, sunt întotdeauna binevenite.

Puteți aplica personal la sediul nostru sau trimițând un CV la office@mobilcomimpex.ro, respectiv prin intermediul formularului de mai jos!

Form is deprecated, please cotact the webmaster to upgrade this form.