DESPRE NOI

Firma Mobilcom Impex SRL a fost fondată în anul 1995 de niște oameni entuziaști, care iubesc și cunosc natura, lemnul și meseria de tâmplar.

CONSTRUMA 2019

Despre compania noastră

Societatea a fost în proprietate privată de la început, fapt ce nu s-a schimbat în ultimii 25 de ani. Compania noastră a depus toate eforturile necesare să devină una dintre cele mai mari companii în  domeniul producției de uși de interior din lemn masiv și tip HDF.
La cererea cumpărătorilor noștri, începând cu anul 2012 am lărgit stocul nostru de produse cu uși și ferestre de exterior.
Pe baza experienței noastre și a cererii din partea clienților, în cadrul unei mari investiții, în domeniul prelucrării digitale de lemne am ajuns în 2019 la tehnologia 4.0, respectiv la un sortiment bogat de uși și ferestre, care sunt recunoscute inclusiv la nivel european.

Istoric

1995 – fabricarea produselor din brad
1998 – producția de uși interioare din brad
2000 – producția de uși HDF
2012 – producția de uși și ferestre exterioare termoizolante din lemn masiv; restaurarea și înlocuirea ușilor și ferestrelor clădirilor  declarate monumente istorice
2019 – implementarea tehnologiei 4.0

În calitate de producător român, folosim materii prime autohtone. Pentru ferestrele și ușile de exterior importăm materia primă de calitate superioară  din Germania și Rusia, feroneria de la Maco din Austria, soluția de tratare a suprafeței de la Milesi din Italia, precum și profile din aluminiu de la Gutmann din Germania. Unitățile noastre de prelucrare, echipamentele și produsele noastre dispun de certificat CE.

Acordăm garanție, conform reglementărilor legale europene.

Ce oferim clienților noștri?

Calitate, datorită experienței noastre profesionale. Echipamentele noastre de ultimă generație, înlocuirea și dezvoltarea lor continuă ne permit să asigurăm atât produse personalizate, cât și produse în masă clienților noștri în mod eficient și la un preț accesibil. De la utilizarea inițială a tehnologiei mai simple, am ajuns în momentul de față la utilizarea celor mai profesionale mașini controlate CNC. În timpul fabricării produselor noastre ne inspiră natura, respectiv formele și materialele care se regăsesc în natură. Lemnul este o materie primă constant regenerabilă, obținută din pădure. Fabricăm produsele noastre utilizând metode 100% naturale și ecologice, ținând cont de reînnoirea pădurilor și a naturii.

Dacă doriți o bucată din meleagurile harghitene, adresați-vă companiei noastre!