RÓLUNK

A Mobilcom Impex SRL 1995-ben alakult, olyan lelkes emberekből, akik szeretik és ismerik a természetet, a fákat, illetve az asztalos szakmát.

CONSTRUMA 2019

Cégünkről

A vállalat az első pillanattól kezdve magántulajdonban volt és az elmúlt több mint 25 év során ez nem is változott. Cégünk ez idő alatt mindent megtett, hogy a beltéri tömörfa és HDF típusú ajtók gyártásában a régió egyik legnagyobb cége legyen. Vevőink kérésére 2012-től bővítettük kültéri nyílászárókkal az árukészletet. A tapasztalatok és az igények alapján 2019-ben egy nagy beruházás keretén belül eljutottunk a digitális famegmunkálás 4.0 technológiájához, egy olyan széleskörű nyílászáró szortimenthez, amely Európa szinten elismertnek számít.

Történelmünk

1995 – fenyő termékek gyártása
1998 – fenyő beltéri ajtók gyártása
2000 – HDF Ajtók gyártása
2012 –  thermo, kültéri nyílászárók gyártása tömör fából, illetve műemléknek minősített épületek számára korhű nyílászárók gyártása, rekonstruálása
2019 – 4.0 technológia implementálása

Romániai gyártóként, hazai tömör lucfenyőt használunk fel,  elsősorban. A kültéri nyílászárókhoz az  első osztályú faanyagot Németországból és Oroszországból , a vasalatot az osztrák Macotól, a felületkezelő anyagot az olasz Milesitől és az alumínium borításokat a német Gutmanntól importáljuk. Megmunkáló egységeink, eszközeink és termékeink is CE  normával rendelkeznek. Garanciát az európai jogszabályok szerint vállalunk.

Mit nyújtunk ügyfeleinknek?

Minőséget, ami szakmai hátterünknek köszönhető. Fejlett technológiájú berendezéseink vannak, melyeket folyamatosan cserélünk és fejlesztünk, ez lehetővé teszik számunkra, hogy mind egyedi, mind tömeggyártott termékeinket hatékonyan és kedvező áron tudjuk szállítani megrendelőink számára. A kezdeti egyszerűbb technológia alkalmazásától ma már eljutottunk a legprofibb CNC vezérlésű gépek használatáig. Termékeink megalkotása során a természet, annak formái és anyagai ihlettek bennünket.A fa az erdőből nyert, folyamatosan megújuló nyersanyag. Termékeinket 100 %-ban természetes és környezetbarát módon állítjuk elő, szem előtt tartva az erdők és a természet megújulását. Ha szeretne otthonába csempészni egy darabot a hargitai vidékből, válasszon bennünket!