155689-OUET81-984
EVALUARE
CONSULTANŢĂ
2759

Societatea noastră asigură servicii complete, integrate de la consultanţă până la execuţia produsului. Colegii noştrii vă asigură asistenţă în alegerea tipului de uşi, ferestre interioare sau exterioare. Ei colaborează permanent cu personalul, care asigură execuţia produsului comandat.

Oferta noastră conţine şi planul/schiţa tehnică a produsului cu scopul, ca beneficiarii noştri să aibă o imagine clară despre produsul (uşă, fereastră) comandată.

Efectuăm măsuratorile la client. Cu această ocazie clarificăm dimensiunile, şi cerinţele tehnice ale produsului. Asigurăm execuţia promtă a produselor comandate, la standarde de calitate superioară susţinută de experienţa noastră şi de tehnologia de ultimă generaţie utilizată.

844
MĂSURĂTORI PE TEREN
EXECUŢIE DE CALITATE
14098
214
LIVRARE
MONTARE
355

Livrăm produsele la data si locul convenit în prealabil. Specialisti noştrii montează cu pricepere, cu grijă, ca uşile şi ferestrele montate să funcţioneze ireproşabil, să asigure confortul clienţilor.

Asumăm garanţia produselor noastre în condiţiile prevăzute de normativele Uniunii Europene. Inclusiv în perioada post-garanţie stăm la dipoziţia clienţilor noştrii, asigurându-le asistenţă în reparaţii şi mentenanţă.

EBE_0705-szolgaltatasokhoz
GARANŢIE
MENTENANŢĂ
11341